Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mimo svih pravila

General Tolj od MORH-a dobio stan iako je već imao dvije kuće

\'CRNA IVAN  TOLJ SNIMILA:ANDREA KASANIC\'
Arhiva VL
27.01.2011.
u 23:03

Što vas briga! Neću s vama razgovarati o stanovima, odbrusio nam je Tolj na upit kako je bilo moguće da dobije rješenje za golemi stan u Zagrebu

General Ivan Tolj dobio je od Ministarstva obrane 1995. godine golemi stan na elitnoj zagrebačkoj adresi iako je već tada u Zagrebu u vlasništvu imao dvije kuće s četiri stana! To nije bilo u skladu sa zakonom, tvrdi naš izvor, jer da bi neka osoba dobila stan od MORH-a morala je dokazati kako najmanje pet godina nije vlasnik nijedne nekretnine na području grada.

Kada smo Tolja suočili s informacijama koje smo doznali i pitali ga kako je to moguće odgovorio nam je: – Što vas briga! Neću s vama razgovarati o stanovima.

Cijelu priču o tome kako je general Tolj dobio stan te što je bilo s njegove dvije kuće, kao i što o dodjeli vojnih stanova kaže prvi ministar obrane u Račanovoj vladi Jozo Radoš, za čijeg mandata je "procurio" famozni popis 56 javnih osoba koje su dobile vojne stanove, pročitajte u Večernjem listu u petak 27. siječnja.

Komentara 134

GU
Gustavo
00:37 28.01.2011.

Što vas briga kaže ovaj licemjer, ja sam faca i imam dvije kuće i stančugu, a vi ste stoka sitnog zuba.

ZO
Zonasumraka39
07:10 28.01.2011.

Udbaška stoka jednostavno nema mira..,generali svaka čast! Zaslužili ste stanove,samo to?! Četnici su dobili sve, šeću mirno Hrvatskom,a klali i ubijali,fuj,e moj narode! Nikad pameti da dođeš!

BI
bilikamen
01:02 28.01.2011.

Nemojte mi zamirit, ali često se pitam za koga se stvarala Hrvatska država. Za Keruma, Mamiča, Todoriča, Sanadera, Tolja i još 195 njih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije