Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PREDSJEDNIK S KARAKTEROM'

HDZ: Milanović se danas 'hladno' naslikavao uz avione, nije Plenkoviću ni čestitao na izbornoj pobjedi

Državni vrh razgledao nove borbene avione i fotografirao se s pilotima i zapovjednicima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.04.2024.
u 19:14

"Kao da do jučer nije prijetio da će zabraniti prelete #Rafale, kao da na #izbori2024 nije doživio teški poraz & kao da u kampanji nije kršio Ustav", napisao je HDZ uz fotografiju Milanovića s Rafaleima

HDZ je na društvenim mrežama objavio fotografiju predsjednika Zorana Milanovića uz nove borbene avione, ističući kako je Milanović "hladno" pozirao uz avione čiju je nabavu kontinuirano osporavao.

"Kao da do jučer nije prijetio da će zabraniti prelete #Rafale, kao da na #izbori2024 nije doživio teški poraz & kao da u kampanji nije kršio Ustav.

Danas se 'hladno' naslikavao uz borbene avione čiju je nabavu neprestano osporavao, a nije u sebi našao dovoljne pristojnosti i snage da premijeru Andreju Plenkoviću čestita na izbornoj pobjedi. Takav je Milanović. Predsjednik s karakterom" opis je fotografije na Facebooku

.

Milanović je nabavku aviona komentirao već ranije te je u listopadu prošle godine izjavio kako "izgledaju sjajno" te kako će nekima služiti i kao predizborna platforma". "U ovom slučaju bolje je imati nego nemati, ali ne smije to biti na štetu opreme i streljiva koje nam nedostaje", rekao je 2023. godine. 

Podsjetimo, danas se predsjednik obratio se okupljenima u vojarni "Pukovnik Marko Živković" u Velikoj Gorici, gdje stiglo prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafale u Hrvatsku. U Hrvatsku su ih iz Francuske doveli piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koji su se mjesecima obučavali za upravljanje ovim višenamjenskim borbenim avionima.

FOTO Ovo  su novi čuvari hrvatskog neba: Pogledajte šest Rafalea koji su stigli u Hrvatsku

Državni vrh razgledao nove borbene avione i fotografirao se s pilotima i zapovjednicima
1/29

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Izjava pilota koji je letio jednim od novih borbenih Rafalea

Komentara 35

DI
dinol
19:33 25.04.2024.

A sta ocekivati od krsitelja Ustava!!

CA
cavecanem
19:19 25.04.2024.

On ionako misli da je SDP pobijedio pa zašto bi onda čestitao?

DU
Duupin
19:45 25.04.2024.

Presušile rijeke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije