Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Iznenada preminuo šef (49) dugoreške policije: 'Žalio se kolegama da mu nije dobro'

Svijeća
Foto: Pixabay
1/2
26.04.2024.
u 15:30

Na čelu Policijske postaje Duga Resa bio je od 15. svibnja 2023. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 15. lipnja 1993. godine. "Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti", oprostila se policija od svojeg preminulog kolege.

Načelnik Policijske postaje Duga Resa Dalibor Gojak iznenada je preminuo danas na radnom mjestu u prostorijama te policijske postaje. "S velikom tugom i žalošću obavještavamo da nas je danas, 26. travnja 2024. godine, u 49. godini uslijed iznenadne smrti na radnom mjestu napustio Dalibor Gojak, načelnik Policijske postaje Duga Resa", priopćila je policija.

Na čelu Policijske postaje Duga Resa bio je od 15. svibnja 2023. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 15. lipnja 1993. godine. Radio Mrežnica neslužbeno piše da je Gojak doživio srčani udar na radnom mjestu oko 13 sati. Kako doznaju od njegovih policijskih kolega, jutros se žalio da mu nije dobro.

"Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti. U ime Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave karlovačke izražavamo sućut obitelji preminulog policijskog službenika, načelnika Policijske postaje Duga Resa", dodaje se u priopćenju policije.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Petar je spasio život dvjema medvjedicama i sada su mu ljubimice: 'Nerazdvojne su, a ljude obožavaju'

Svijeća
1/35

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije