Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI LIDER

Kakav predsjednik treba Hrvatskoj?

29.12.2023.
u 21:51

Možemo nabrojiti poželjne osobine novog hrvatskog predsjednika ili predsjednice: domoljublje, vizija i hrabrost Franje Tuđmana; neposrednost i šarm Stipe Mesića; obrazovanost i staloženost Ive Josipovića; poznavanje međunarodnih odnosa i umijeće komuniciranja Kolinde Grabar-Kitarović te autentičnost i principijelnost Zorana Milanovića.

Komentara 30

ZI
zinegoid
22:05 29.12.2023.

s obzirom kakvog imamo biti ću skroman. da bar bude hrvat, da ne prezire hrvatsku nezavisnost. da poštuje branitelje i njihovo djelo, da ih sa prezirom ne naziva nepismenom sirotinjom. da ne baca spomen ploče sa imenima branitelja u trnje. da bude iskren, otvoren prema hrvatskoj prošlosti. da ne sudjeluje sa srbima u lažima za period 41.-45.. da ne skriva partizanske zločine 45. godine. da se ne ponaša kao pijani prostak, kada u prisutstvu desetak ljudi, spreman za fotografiranje jednom rukom zakopčava šlic, drugom. gornjim dijelom dlana, briše nos. da ne sramoti ovu mukom, krvlju plaćenom državi... nakupilo bi se toga još. ali bar nešto osnovno...

PR
prajdali100
22:59 29.12.2023.

Milanovićeva principijelnost !!! E Božo ova ti je dobra...Svašta.

Avatar Idler
Idler
22:55 29.12.2023.

Recimo čista suprotnost od postojećeg !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije