Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Novo suđenje Marijanu Živkoviću za razbijanje dvojezične ploče

Marijan Živković
Foto: Branimir Bradarić
1/2
28.03.2018.
u 13:51

Živkovića je sud u Vukovaru u prvostupanjskom postupku oslobodio na što se žalilo Državno odvjetništvo

Pred Općinskim sudom u Vukovaru danas je održana prva rasprava u novom postupku koji se vodi protiv Marijana Živkovića radi razbijanja dvojezične ploče na zgradi Policijske postaje u Vukovaru.

Živkovića je sud u Vukovaru u prvostupanjskom postupku oslobodio na što se žalilo Državno odvjetništvo. Slučaj je prebačen na sud u Pulu gdje je sutkinja odbacila psihijatrijski nalaz sudskog vještaka koji je korišten u prvostupanjskom postupku i slučaj vratila na ponovni postupak u Vukovar.

Sutkinja Mira Rajš danas je naložila novo psihijatrijsko vještačenje Živkovića poslije kojega će biti zakazana nova rasprava.

– Razočaran sam. Nemam riječi. Još samo da uzmu minobacač i raznesu me, rekao je Živković nakon današnje rasprave.

Komentara 18

BR
brzzzy
15:14 28.03.2018.

Bravo HR pravosuđe... A za Lovas i masakr još nitko nije odgovarao... Požurite...

BA
bakulušić
14:16 28.03.2018.

Bratstvo i jedinstvo moramo čuvati kao zjenicu oka svoga! I sve koji ga narušavaju moramo oštro kažnjavati. Ne smijemo dopustiti da neodgovorni pojedinci narušavaju skladan suživot jugoslavenskih naroda i narodnosti i ruše temelje revolucije. Naši su drugovi ginuli na Sutjesci da bismo to stvorili i to je zapisano u Ustavu. Sjaj zvijezde petokrake ne smije biti narušen, reklo je nedavno slavno Vijeće za suočavanje s prošlošću. Državna tijela su dužna poštivati te smjernice!

GU
Gustirna
11:34 29.03.2018.

Nece banda crvena suditi svojim saveznicima iz domovinskog rata ...nego onima koji su im zaustavili tenkove njihovog partijskog druga milosevica ...i rusili im ustavno pravni poredak srboslavije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije