Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan slučaj

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Pomahnitali radnik s Kosova upao u ured i izbo kolegu

Robert Anic/Pixsell
10.05.2024.
u 16:41

Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio je osumnjičeniku istražni zatvor na mjesec dana.

Dražavljanin Kosova zaposlen u jednoj firmi u Zagrebu, nakon sukoba s kolegom uletio je u ured te mu nožem nanio teške tjelesne ozljede. Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu,a napadača su drugi kolege obuzdali. 

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici provelo je prvo ispitivanje državljanina Kosova (1993.) zbog sumnje na pokušaj ubojstva, što je kazneno djelo prema zakonu. Sumnja se da je 30-godišnjak, 8. svibnja 2024., došao u ured u Zagrebu gdje radi te da je nakon sukoba s drugim zaposlenikom (hrvatski državljanin, 1992.) nožem nanio teške tjelesne ozljede. Osumnjičenika su obuzeli drugi zaposlenici, a ozlijeđena osoba prevezena je u bolnicu.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je pritvor osumnjičeniku zbog straha da bi mogao pobjeći, utjecati na svjedoke ili ponoviti zločin. Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio je osumnjičeniku istražni zatvor na mjesec dana.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije