Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Policija o pronađenom tijelu Ukrajinca u Slavonskom brodu: Privedene su tri osobe

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
Ivica Galovic/PIXSELL
24.04.2024.
u 09:53

Kriminalističko istraživanje u tijeku je s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događa.

Policija je u utorak oko 15:17 u kući u Slavonskom brodu pronašla mrtvo tijelo muškarca te je privedena jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem. PU brodsko-posavska oglasila se u srijedu ujutro priopćenjem vezanim uz pronađeno mrtvo tijelo ukrajinskog državljana.

"U vezi s jučerašnjim događajima i pronalaskom mrtvog tijela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine, policijski službenici u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod proveli su očevid te su sinoć u policijsku postaju priveli još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

FOTO Pronađeno tijelo Ukrajinca u Slavonskom brodu

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
1/7

Županijsko državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Kriminalističko istraživanje u tijeku je s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja."

Komentara 1

Avatar JohnnyBravo
JohnnyBravo
12:29 24.04.2024.

Bolje zafrkavati Hrvatsku policiju nego ratovati u Ukrajni, nije mi jasno što vojno sposobni ukrainci rade u našoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije