Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO OSUĐEN PREDATOR

Silovao 14-godišnju kćer prijateljice, dobio četiri i pol godine zatvora

Zagreb: Brojni mediji ispred zgrade Županijskog suda na Zrinjevcu
Sanjin Strukic/PIXSELL
19.04.2024.
u 16:02

Zaprijetio joj dao tome što se dogodilo nikome ništa ne smije pričati. Nekoliko dana kasnije ju je nazvao i pitao: - Kako je bilo, hoćemo li sve ponoviti?

Zbog spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina, na zagrebačkom Županijskom sudu na četiri i pol godine zatvora osuđen je 36-godišnjak (kojem ne navodimo identitet radi zaštite identiteta žrtve op.a.). Prema optužnici, neutvrđenog dana u lipnju ili srpnju 2022. došao je u kuću svoje prijateljice na širem zagrebačkom području.

Kada je njezina kćer, tada 14-godišnjakinja, koja se družila s njegovim djetetom, otišla u svoju sobu on je nakon nekog vremena došao u njezinu sobu. Prvo je sjeo od nje, a zatim je počeo dirati po nogama. - Pusti me! - tražila ga je uplašena 14-godišnjakinja.

No umjesto da je pusti, ustao je, ugasio je svjetlo te ju je pokušao poljubiti, nakon čega joj je skinuo hlače i gaćice. 
Zvat ću mamu! - kazala mu je prestrašena i uplakana 14-godišnjakinja, no on joj je jednom rukom držao usta, drugom joj je držao ruke te ju je silovao.

Djevojčica je plakala, a nakon što je ejakulirao obrisao se majicom i rekao joj da uništi tu majicu. Zaprijetio joj dao tome što se dogodilo nikome ništa ne smije pričati. Nekoliko dana kasnije ju je nazvao i pitao: - Kako je bilo, hoćemo li sve ponoviti?

No djevojčica se očito nekome povjerila pa je 36-godišnjak bio uhićen i pritvoren i to od srpnja 2022. do veljače 2023., što mu je uračunato u izrečenu kaznu. Na objavi nepravomoćne presude se nije pojavio.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
21:57 21.04.2024.

Dajte ime i prezime junačine...

MA
Maslac
18:12 20.04.2024.

Nedaj boze nikome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije