Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50.000 eura štete

U podmetnutom požaru izgorjelo oko 1.500 bala sijena

Požar bala sijena u Donjoj Gračenici
Foto: DVD Stružec
1/3
09.10.2023.
u 14:41

U subotu ujutro došlo je do požara bala slame u hali kod Popovače. Očevid je pokazao da je vatra podmetnuta.

U subotu, 7. listopada oko 6 sati, na području Popovače u mjestu Donja Gračenica, došlo je do požara bala slame u hali.

Sljedećeg dana, policijski su službenici u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja ove Policijske uprave obavili očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed djelovanja toplinske energije vanjskog izvora paljenja uskladištenih bala slame, nakon čega se požar proširio na gorive dijelove krovišta hale. U požaru je izgorjelo oko 1500 komada bala slame, dok su traktor i prikolica djelomično nagorjeli.  

Vlasnik štetu procjenjuje na oko 50.000 eura.

Policija će protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nastavlja rad na pronalasku počinitelja.
 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
JOZO
20:55 09.10.2023.

Sve te paljevine i ovi ratovi će u kratkom roku zagaditi atmosferu više nego automobili u 10 godina. Da ne spominjem avio i brodski promet, a navalili na automobile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije