Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSTUPIT ĆEMO PO STATUTU STRANKE'

Župan Petry o uhićenom HDZ-ovcu: 'S kolegom sam dobro surađivao, sve je svoje zadaće obavljao odgovorno'

Lički Osik: Župan Petry svečano otvorio bankomat
Foto: Nikola Mraovic
1/2
26.04.2024.
u 15:39

Lički župan Ernest Petry, predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije, kazao je da je za uhićenje Marija Stilinovića čuo od novinara i da nema nikakve informacije o uhićenju ili razlozima uhićenja.

U Gospiću je navodno jutros uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića. Navodno je uhićen jutros u 8:45, i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela - prijetnje i nasilja u obitelji, neslužbeno doznaje Jutarnji list

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj kazali su da u ovom trenutku imaju više uhićenika te da o detaljima kaznenih djela za koje se terete, a ni o njihovim osobnim podacima ne mogu govoriti zbog tajnosti postupka. Navodno je Stilinović suprugu prijavio zbog nametljivog ponašanja, a onda je ona, prilikom davanja iskaza, na tu njegovu prijavu usput podnijela prijavu za ova dva kaznena djela. Jedna od prijava sadrži prijetnju ubojstvom, zbog čega je Stilinović promptno uhićen, te je sada i on završio na policijskom ispitivanju.

Lički župan Ernest Petry, predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije, kazao je da je za uhićenje čuo od novinara i da nema nikakve informacije o uhićenju ili razlozima uhićenja. "Pričekat ćemo da se obave razgovori u policiji, da policija i ostale službe koje su uključene u ovakve izvide kažu o čemu je riječ, da vidimo o čemu se tu radi, što je od svega točno, pa ćemo, nakon toga, postupiti po Statutu stranke. U ovom trenutku doista ne znam ništa o svemu", kazao je lički župan o stranačkom kolegi.

Pitali smo ga i jesu li mu poznati neki problemi u obitelji Stilinović, na što je lički župan rekao da nema saznanja o tome. "S kolegom sam dobro surađivao, sve je svoje zadaće obavljao odgovorno i poslovno. Vidjet ćemo što će pokazati istraga u ovom slučaju", dodao je Ernest Petry.

VEZANI ČLANCI:

Mario Stilinović je i dugogodišnji voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić, a u Hrvatskim šumama radi 26 godina. Na prošlim je lokalnim izborima bio HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Gospića, no prvim je čovjekom grada postao HSP-ov Karlo Starčević, a Mario Stilinović je član gradskog vijeća Gospića. Neslužbeno doznajemo od nekih njegovih sugrađana da su neki problemi u braku postojali, ali da je puno toga i preuveličano. Većina nije željela komentirati slučaj, jer se ne žele miješati u bračne odnose te navode kako će vrijeme pokazati što je tu istina.

GALERIJA Petar je spasio život dvjema medvjedicama i sada su mu ljubimice: 'Nerazdvojne su, a ljude obožavaju'

Lički Osik: Župan Petry svečano otvorio bankomat
1/35

Komentara 10

CS
csesce123
16:18 26.04.2024.

Haha domaće zadaće i pretjerano odgovorno

PO
Polarus
15:51 26.04.2024.

jel to onaj koji je svećano pusti u rad bankomat?

AC
acer7
17:41 26.04.2024.

Ako je on nju prijavio, zašto i ona nije uhićena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije