Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klub kazališta komedija

Miro Ungar i njegov kabaret-ansambl vode vas u dvosatni obilazak Pariza

storyeditor/2022-10-06/Cabaret_EdP_by_Miro_Ungar.jpg
Klub Kontesa
25.04.2023.
u 13:14

Predstava pod nazivom "Esprit de Paris" na rasporedu je u četvrtak od 20 sati u Komedijinu klubu Kontesa

Jeste li za dvosatni obilazak Pariza? Na to će vas putovanje u četvrtak odvesti Miro Ungar i njegov kabaret-ansambl s predstavom "Esprit de Paris".

S početkom u 20 sati u Komedijinu klubu Kontesa u Cesarčevoj 2, nastupit će poznata ekipa koju čine pjevačice Maja Bajamić, Tena Vodopija i Katarina Vukadin, šesteročlani plesni ansambl „Kontesice“, plesačica na šipci Hana Mutka, hula hoop artistica Paula Ribić, cirkuski artist Popiño Circolara, satiričar i imitator Danko Ažić i "Master of Cermonies".

Makar u mislima odvest će vas u Pigalle, na Montmartre, Champs-Élysées, Notre Damme i u Moulin Rouge, a raspjevat će se uz zvuke harmonike i gypsy jazza te vas podsjetiti na korake can - cana, valcera i jazz dancea. 

Ulaznice stoje od 13 do 20 eura, ovisno o poziciji sjedenja, a kupiti se mogu putem web stranice ulaznice.hr, na blagajni kazališta Komedija u prolazu Oktogon ili pak na ulazu u Klub. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije