Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena regulacija

Od sutra još veći prometni kaos očekuje centar Zagreba: Na tjedan dana zatvara se važna prometnica

Moderno izdanje u centru Zagreba
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
07.03.2024.
u 11:04

Do idućeg petka 15. ožujka zatvara se Kačićeva od Kršnjavoga do Klaićeve ulice

Promet će od sutra, 8. ožujka pa idućih tjedan dana biti onemogućen Kačićevom ulicom, od Ulice Izidora Kršnjavoga do Ulice Vjekoslava Klaića. Kao što je ranije najavljeno, izvodi se druga faza radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda. Za prometovanjem vozila predlažemo obilazni smjer Kršnjavoga – Vukotinovićeva – Trg Mažuranića – Rooseveltov trg – Klaićeva.

U prvoj fazi od 28. veljače do 9. ožujka zbog izvođenja rekonstrukcije vodoopskrbnog cjevovoda na dijelu od Prilaza Gjure Deželića do Ulice Vjekoslava Klaića bit će onemogućeno prometovanje iz smjera juga prema sjeveru, dok će se promet u smjeru sjever-jug odvijati nesmetano.

Sve sudionike u prometu iz gradske uprave mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća. Posebno apeliramo na pješake da obrate pozornost s obzirom na to da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno označenim obilaznim pravcima.

Foto: Grad Zagreb

Podsjetimo, gužve se očekuju i na južnom dijelu Zagreba. Naime, zbog prekopa nogostupa na Aveniji Većeslava Holjevca kod broja 42  do 16. ožujka bit će otežan promet u razdoblju od 8.30 do 15 sati. Povremeno će se zauzimati jedan prometni trak, i to najdulje na pola sata. A do sutra u 18 sati, podsjetimo, traju radovi na ugradnji kamera na semaforskim uređajima, i to na križanju Holjevčeve s Avenijom Dubrovnik te Ulicom Jozsefa Antalla, zbog čega je povremeno zauzet jedan trak, a promet se odvija po slobodnom dijelu kolnika. Iz gradske uprave mole vozače da obrate pozornost na privremenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu. 

OVAKO IZGLEDAJU GUŽVE NA JADRANSKOM MOSTU 

Moderno izdanje u centru Zagreba
1/35

Komentara 2

ZD
ZDRU
15:12 07.03.2024.

Na slici je dio Kačićeve koji NIJE zatvoren!

AN
AnaJosipNikoAntonio
11:49 07.03.2024.

Kažu Tomaševic ne radi i ne ulaže😄...čovjek nema gdje ne radi i koliko vrtića i škola nije izgradio,obnovio i obnavlja.Bravo gradonačelniče!A samo jedan proračun s sve pet puta skuplje nego prije.Prošli je imao 20godina i 260milijardi kuna (260tisuća miliona za one koji ne razumiju milijarde).Još jednom BRAVO👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije