SAMO ZA ODABRANE

Imate 147.000 rubalja? Kupite zlatni iPhone s ugraviranim Putinovim likom

Foto: Perla Penna
Caviar Supremo Putin
Foto: Perla Penna
Caviar Supremo Putin
27.06.2014.
u 09:42
Caviar iPhone 5S Supremo Putin djelo je talijanske draguljarske tvrtke u ruskom vlasništvu
Pogledaj originalni članak

Appleov iPhone je jedan od skupljih smartphonea na tržištu, no nekima je, izgleda, i dalje prejeftin. Talijanska draguljarska tvrtka Perla Penna za takve radi posebne verzije uređaja ukrašene zlatom i ostalim plemenitim materijalima.

Jedan od njihovih proizvoda koji je u posljednje vrijeme izazvao veliku pozornost je posebni iPhone 5S koji na pozadini od 18-karatnog zlata ima ugraviran lik Vladimira Putina. Caviar iPhone 5S Supremo Putin prodaje se po cijeni od 147.000 rubalja (oko 24.000 kuna). Osim lika ruskog predsjednika na pozadini se ističu i prve riječi ruske himne te ruski grb.

U Perla Penni, koja je sada u ruskom vlasništvu i ima sjedište u Rusiji, ali i dalje zapošljava talijanske draguljare i dizajnere, kažu da je Putinov iPhone namijenjen patriotski nastrojenim visokim državnim dužnosnicima i vrhunskim direktorima. Iako je Putin na zapadu za mnoge persona non grata, njegova je popularnost u Rusiji jako porasla nakon aneksije Krima, što se odrazilo i na rast prodaje majica s njegovim likom. Možda i ovaj iPhone ima šanse.

>> Želite li zlatni iPhone 5? Nema problema, cijena 200.000 kuna!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.