SMS AKCIJA Večernji list i Hrvatski autoklub u potrazi za savjesnim vozačima

Korektno u prometu

Foto: import
Korektno u prometu
12.09.2005.
u 14:09
Pogledaj originalni članak

Korektno u prometu akcija je kojom Večernji list i Hrvatski autoklub traže savjesne vozače. Želimo, naime, uz vašu pomoć istaknuti dobre postupke vozača i upozoriti na loše kako bismo svi u prometu bili što korektniji. Akcija će obuhvatiti i otkrivanje lokacija na kojima su slaba prometna rješenja. Pod tim mislimo na loše znakove, neodgovarajuće izvedenu signalizaciju...

Probleme na koje upozorite pokušat ćemo riješiti u suradnji s mjerodavnim institucijama. O dobrome ili slabome vozaču te neodgovarajućem prometnome rješenju možete dojaviti SMS-om na broj 66310. Cijena je SMS-a 3,66 kuna. Prijavljeno vozilo ili prometnu situaciju možete i slikati i poslati MMS-om. Fotografiju i podatke vezane uz prijavljeno vozilo ili situaciju uz broj telefona na koji s vama možemo kontaktirati možete poslati i mailom na automoto@vecernji.net ili poštom na adresu Večernji list, Auto moto nautika, Slavonska avenija 4, 10.000 Zagreb.

U SMS-u navedite registracijski broj automobila čijeg vozača želite pohvaliti ili pokuditi, grad u kojem ste ga vidjeli, kada je viđen i što je učinio. Primjerice: ZG0000AA, Samobor, 12. rujna, propustio pješaka na zebri. Prijavljujete li nelogičnu prometnu situaciju, poruka treba sadržavati podatke o mjestu i u čemu je, prema vašem mišljenju, problem. Primjerice: Zagreb, raskrižje X i Y ulice, pogrešna ulica ima prednost.

O svojoj ćete prijavi moći čitati u Večernjaku i u Reviji HAK. Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Večernjeg lista i HAK-a izabrat će vozača mjeseca, koji će prigodne nagrade moći preuzeti uz predočenje prometne dozvole vozila u kojem je zapažen. Nagradit ćemo, jasno, i nekoliko savjesnih građana koji pošalju najzanimljiviju prijavu.


Zajedno u borbi protiv nesavjesnih vozača

SMS i MMS prijave šaljite na broj 66310

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr