Uz pomoć Večernjeg lista i Auto motor i sporta

Prijave na ecocup.peugeot.com do srijede 10. veljače u podne

Prijave na ecocup.peugeot.com do srijede 10. veljače u podne
09.02.2010.
u 09:30
Peugeot organizira natjecanje u štedljivoj vožnji od Pariza do Ženeve. Po četiri natjecatelja dolaze iz 18 europskih zemalja, a vozit će se u 72 automobila.
Pogledaj originalni članak

Iduće subote, 20. veljače, bit će obuka za izvučene kandidate. Još nije prekasno da se uključite u vrlo zanimljivo natjecanje, u kojem se može osvojiti novi Peugeot automobil, od manje 207-ice, preko nešto veće 308-ice do novih modela 3008 i 5008. Potrebno je posjetiti stranicu ecocup.peugeot.com i dati svoje mišljenje što je to ekološka vožnja i ostaviti osobne podatke.

Do ponedjeljka će biti poznati izvučeni vozači koji moraju imati spremne i suputnike. Prije prijavljivanja važno je na pameti imati nekoliko važnih datuma kada trebate biti slobodni. Prvi je subota, 20. veljače, kada će testni vozači Večernjeg lista i Auto motor i sporta, koji medijski prate ovu akciju, organizirati tečaj štedljive vožnje kako bi što spremnije krenuli na put prema Parizu.

Dionica na kojoj će se davati instrukcije natjecateljima je na području od Zagreba do Varaždina. Polazak za francusku prijestolnicu je 27. ožujka. Dan kasnije, 28. ožujka, 72 ekipe kreću na put dug 1000 kilometara, prema Ženevi gdje se stiže u večernjim satima 1. ožujka.

 Cilj je potrošiti što manje goriva, odnosno napraviti što manju prosječnu potrošnju te dostići rezultat koji je postavio Stephan Sarrazin, glavni vozač Peugeotove pobjedničke ekipe na 24 sata Le Mansa 2009.

Dan kasnije, 2. ožujka, kada je otvaranje salona automobila u Ženevi za predstavnike sedme sile bit će proglašeni pobjednici po kategorijama. Kategorije su napravljena prema automobilima kojima se vozi, Peugeotovim modelima 207, 307, 3008 i 5008. Ti su modeli ujedno i nagrade pobjednicima po kategorijama.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.