menadžersko pojačanje

Bivši čelnik VIP-a Mladen Pejković novo pojačanje u Atlantic grupi

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Bivši čelnik VIP-a Mladen Pejković novo pojačanje u Atlantic grupi
02.02.2015.
u 13:06
Pejkovićev dolazak predstavlja značajno menadžersko pojačanje u daljnjem strateškom i razvoju poslovnih operacija kompanije
Pogledaj originalni članak

Od ovoga mjeseca mjesto Starijeg izvršnog direktora Poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije u Atlantic grupi obnaša Mladen Pejković. Pejković u Atlantic dolazi s pozicije šefa za razvoj tehnologije u središnjici Telekom Austria Grupe  uz koju je obnašao i funkciju člana Uprave za tehnologiju bjeloruskog Velcoma. Prije toga bio je predsjednik uprave Vipneta Hrvatska. Kako kažu u Atlatntic grupi, Pejkovićev dolazak predstavlja značajno menadžersko pojačanje u daljnjem strateškom i razvoju poslovnih operacija kompanije.

Pejković će na ovoj poziciji  aktivno sudjelovati u definiranju budućeg smjera razvoja kompanije prepoznajući i potičući rast kroz razvoj različitih strateških modela, uključujući akvizicije, poslovna partnerstva i kapitalna ulaganja, razvoj tehnologije, kao i razvoj internih inovacija. Osim neposredne odgovornosti za područje Poslovnog razvoja preuzima i nadležnost za upravljanje, razvoj i planiranje Informacijsko-komunikacijske tehnologije potrebne za održavanje i unapređenje poslovanja, razina usluga i konkurentnosti Atlantic Grupe.

>> Završena gradnja nove tvornice Atlantic grupe

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.