zse danas

Crobexi crveni, Podravka dobitnik dana

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Crobexi crveni, Podravka dobitnik dana
24.07.2015.
u 17:11
Sektorski indeksi dan su završili u rasponu od +0,14 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -0,56 posto koliko je pao CROBEXnutris
Pogledaj originalni članak

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili u minusu; CROBEX je pao za 0,14 posto na 1.786,70 bodova a CROBEX10 za 0,11 posto na 1.040,30 boda, hrportfolio.hr.

Sektorski indeksi dan su završili u rasponu od +0,14 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -0,56 posto koliko je pao CROBEXnutris. Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je porastao za 0,16 a CROBIStr za 0,18 posto.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi pao je u odnosu na jučer i to za 11,1 milijun kuna te je iznosio 11,7 milijuna kuna. Milijunski promet ostvarila su dva izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +3,17 do -4,18 posto.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Crobexi zeleni, Jadroplov porastao za 35,71 posto

>>Crobexi u suprotnim smjerovima, Belje i Podravka u fokusu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.