Imenovanja

Denis Voloder novi direktor divizije Oil & Gas u Siemensu Hrvatska

Foto: Arhiva Vl-a
Denis Voloder novi direktor divizije Oil & Gas u Siemensu Hrvatska
09.09.2010.
u 17:25
Voloder i njegov tim radit će kao "centar kompetencije" za naftno-plinske poslove i energetske servise za regiju. Dosadašnji direktor divizije Vatroslav Sablić imenovan je predsjednikom uprave tvrtke Dioki.
Pogledaj originalni članak

Magistar na području tehničkih znanosti Denis Voloder imenovan je direktorom divizije za naftu i plin (Oil & Gas). Tridesetosmogodišnji Denis Voloder tu je funkciju preuzeo od Vatroslava Sablića koji je imenovan predsjednikom uprave tvrtke Dioki. Voloder i njegov tim radit će kao "centar kompetencije“ za naftno-plinske  poslove i energetske servise za regiju koja osim Hrvatske uključuje Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

U povodu imenovanja novi direktor divizije za naftu i plin Denis Voloder izjavio je da namjerava nastaviti razvoj poslovanja Siemensa u području nafte i plina na hrvatskom tržištu uz maksimalnu orijentiranost na ispunjavanje zahtjeva kupaca i poticanja načela izvrsnosti i komapnijskih vrijednosti među zaposlenicima.

Divizija pokriva širok spektar inovativnih proizvoda i usluga, poput kompresorskih stanica, automatizacije postrojenja, integriranih IT rješenja, procesne obrade voda i godišnjih ugovora o održavanju. Divizija osigurava pouzdanost postrojenja, poboljšanu učinkovitost u cijelom lancu proizvodnje naftnih i plinskih derivata od eksploatacije preko transporta do prerade i spremišta.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
02:01 10.09.2010.

I kaj je tu Hrvatskog??? Oil&Gas u Siemensu... E na koje smo mi grane pali... Placi zemljo placi...