PEKARNE ZAGREBAČKOG ŠTIHA

Dubravica: Većinu proizvoda radimo ručno, a s chefom koji ima Michelina unijeli smo i dašak visoke gastronomije

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dubravica: Većinu proizvoda radimo ručno, a s chefom koji ima Michelina unijeli smo i dašak visoke gastronomije
24.09.2021.
u 13:00
Smrznuti su kruhovi zbog industrijskog načina proizvodnje često vrlo kratko procesuirani, fermentacije gotovo i da nema pa su teže probavljivi, sadrže puno aditiva i kvasca, stoje smrznuti po nekoliko tjedana, suše se i narušava im se kvaliteta.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 9

Avatar Zzzz
Zzzz
13:23 24.09.2021.

Michelin zvijezdice su u biti totalna glupost i nemaju nikakvu vrijednost, zadnju zvijezdicu je dobio rastoran u Istri koji je otvoren prije tri mjeseca, i to sve još u korana krizi, dakle taj restoran se nije ni uhodao, možda osoblje i kuhari nisu isti kao na otvaranju, prema tome te michelin zvijezdice su smiješne, isto kao i poznati svjetski kuhari Gordon Ramsay ili Jamie Oliver koji je btw propao.

GL
glumac
14:17 24.09.2021.

vrhunski proizvodi