dida boža u americi

Džem od smokava u 25 proizvoda koje morate imati za blagdane

Foto: ''
Džem od smokava u 25 proizvoda koje morate imati za blagdane
26.11.2013.
u 13:10
Američki časopis Bon Appétit u svom broju za prosinac uvrstio je džem od smokava Dida Boža tvrtke Hermes International na listu najpoželjnijih proizvoda, a džem koji je u Americi prodavan pod brendom Dalmatia predstavili su i na NBC-u
Pogledaj originalni članak

Prestižni američki časopis Bon Appétit u svom broju za prosinac uvrstio je džem od smokava Dalmatia, proizvod tvrtke Hermes International, na svoju ljestvicu 25 Must Have Items for the Holidays (Dvadeset i pet proizvoda koje morate nabaviti za blagdane), priopćili su iz te tvrtke.

Časopis je džemu dodijelio i službeno priznanje Bon Appétit Seal of Approval, kojim je potvrdio kvalitetu džema proizvedenog u Hrvatskoj. Naime, džem od smokava Hermes Internationala u Sjedinjenim Američkim Državama prodaje se pod nazivom Dalmatia, dok ga kupci u Hrvatskoj poznaju pod brendom Dida Boža.

Proizvodi s ljestvice Bon Appétita prošlog su tjedna predstavljeni i u poznatoj emisiji Today američke televizijske mreže NBC.

– Naši džemovi i namazi istaknuti su nositelji brojnih međunarodnih medalja i nagrada sa sajmova i prezentacija. Priznanje cijenjenog časopisa Bon Appétit i predstavljanje u popularnoj emisiji Today osobito nas raduje jer nam pokazuje da smo kvalitetom i upornošću uspjeli postići da jedan proizvod iz naše male zemlje zauzme značajnu poziciju na američkom tržištu i stekne povjerenje tamošnjih potrošača. Posebno sam sretan što i naši kupci u Hrvatskoj sve više prihvaćaju i isprobavaju inovativne načine konzumacije džemova s, primjerice, sirevima, što je na američkom i drugim tržištima već godinama uobičajeno“, istaknuo je Neb Chupin, vlasnik tvrtke Hermes International.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.