Nastavak suradnje

Gredelj sklopio ugovor o proizvodnji sedam dizelskih lokomotiva

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Gredelj sklopio ugovor o proizvodnji sedam dizelskih lokomotiva
21.01.2016.
u 14:29
Potpisom ovog ugovora nastavljena je dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i američkog partnera
Pogledaj originalni članak

Tvornica željezničkih vozila Gredelj i National Railway Equipment Company (NRE) jučer su u Zagrebu sklopili novi ugovor o proizvodnji sedam dizelskih lokomotiva serije GT26 CW, namijenjenih za vuču teških teretnih vlakova na neelektrificiranim prugama, prioćili su danas iz Gredelja.

Potpisom ovog ugovora nastavljena je dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i američkog partnera.

- Iznimno sam zadovoljan radi nastavka suradnje s našim partnerom National Railway Equipment Company (NRE) za kojeg je TŽV Gredelj već isporučio veći broj novih, obnovljenih i moderniziranih lokomotiva koje voze diljem svijeta. Posebno želim istaknuti činjenicu da je od otvaranja stečajnog postupka u Gredelju izgrađeno više od 40 lokomotiva različitih tipova, što smatram velikim uspjehom i neoborivim dokazom kvalitete naših proizvodnih linija i stručnjaka u području proizvodnje i popravaka željezničkih vozila. To je potvrda naše sposobnosti i konkurentnosti na zahtjevnom inozemnom tržištu, a naš je imperativ zadovoljiti zahtjeve i interese kupaca te biti prisutan i prepoznat kao kvalitetan partner na što više tržišta – izjavio je stečajni upravitelj Gredelja Pero Hrkać u priopćenju.

>> Gredelj isporučio tri lokomotive HŽ Cargu

>> Gredelj i NREC isporučuju tri lokomotive u Maroko

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zambezi
16:38 21.01.2016.

Jel ce sad vratit dio radnika koji su na burzi ? Koliko cujem da samo direktori nisu zavrsili na burzi. Kj ce oni sklapat lokomotive?