Poželjan poslodavac

Henkel po treći puta nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Foto: VL
Henkel po treći puta nositelj Certifikata Poslodavac Partner
23.05.2013.
u 16:20
Cijenimo i nagrađujemo naše zaposlenike i pred njih stavljamo nove izazove, kažu iz Henkela
Pogledaj originalni članak

Tvrtka Henkel Croatia d.o.o. po treći put je postala nositelj Certifikata Poslodavac Partner te još jednom potvrdila kvalitetu upravljanja ljudskim resursima.  Certifikat je Blanki Žerjav, direktorici ljudskih resursa Henkel za regiju Adria po treći puta uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat Poslodavac Partner.

Henkel se u certifikaciji istaknuo svojim upravljanjem talentima s programima usmjerenim na razvoj zaposlenika od privlačenje studenata, preko transparentnog zapošljavanja, praćenja rada i potencijala zaposlenika do ulaganja u usavršavanje i razvoj karijere talenata. 

- Dio naše korporativne kulture je da cijenimo i nagrađujemo naše zaposlenike i pred njih stavljamo nove izazove. Naše zaposlenice i zaposlenici najvažniji su faktor našeg uspjeha, oni su ti koji kompaniji daju njen identitet i jedino poštivanjem naših ljudi možemo uspjeti kao tvrtka i postići vodeću poziciju kako brandovima tako i tehnologijama - izjavila je Blanka Žerjav, Direktorica ljudskih resursa Henkel za regiju Adria.

Zbog svih ovih uvjeta, kao i činjenice da su vrijednosti tvrtke uistinu „utkane“ u svakodnevni rad tvrtke, Henkel Croatia je kontinuirano prepoznat kao poželjan poslodavac.
Trenutno su 24 kompanije dobitnici certifikata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini: Atlantic Grupa, Belupo lijekovi i kozmetika, Cemex Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Erste & Steiermarkische Bank, Henkel Croatia, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA, JGL, JT International Zagreb, JT International predstavništvo u Bosni i Hercegovini, Kozmo, Lidl Hrvatska, Merck Sharp & Dohme, Microsoft Hrvatska, Pliva Hrvatska, Sberbank, SOS Dječje selo Hrvatska, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Sandoz, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara. 

 

>>Microsoft i Vipnet prvi na ljestvici Top 5 Poslodavaca Partnera

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.