Sunce Koncern

Jako Andabak ugovorio suradnju sa SOGAZ-om u vlasništvu Gazproma

Foto: 'Photoshop'
Jako Andabak ugovorio suradnju sa SOGAZ-om u vlasništvu Gazproma
08.02.2010.
u 16:00
- Već nekoliko godina imamo odličnu posjećenost gostiju iz Rusije, no ova nas prilika dodatno afirmira na velikom i iznimno zahtjevnom tržištu - kazao je Jako Andabak, predsjednik uprave Sunce Koncerna.
Pogledaj originalni članak

Hotelski lanac Bluesun hotels & resorts potpisao je ugovor o suradnji sa SOGAZ-om, jednom od najvećih osiguravajućih kuća iz Rusije u vlasništvu naftne kompanije Gazprom.

Hotelski lanac sa 13 hotela (s pretežno četiri zvjezdice) i 5500 kreveta u Bolu, Brelima, Starigradu Paklenici, Tučepima i Mariji Bistrici ugovorom će tako biti domaćin SOGAZ-ovih osiguranika u sklopu programa wellnessa i medicinskog wellnessa, kojima im SOGAZ osigurava boravak u izabranim destinacijama u Europi i svijetu.

- Već nekoliko godina imamo odličnu posjećenost gostiju iz Rusije, no ova nas prilika dodatno afirmira na velikom i iznimno zahtjevnom tržištu - kazao je Jako Andabak, predsjednik uprave Sunce Koncerna.

Za tri godine Sunce Koncern trebao bi završiti i gradnju turističko-zdravstvenog kompleksa u Stubičkim Toplicama, koji će biti jedan od najvećih u Europi, a stajat će oko 100 milijuna eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UK
Ugo Kajvez
20:24 08.02.2010.

Rusi jesu kakvi jesu, ali troše!!, i nebroje na pfennige i cente kao zapadnjaci ...