Priznanje

Koprivnički Carlsberg dobitnik priznanja Zlatna kuna HGK

Foto: Arhiva Vl-a
Koprivnički Carlsberg dobitnik priznanja Zlatna kuna HGK
10.09.2010.
u 11:42
U lanjskoj smo godini puno investirali. Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj pivovare investirao 170 milijuna kuna, što je druga po veličini investicija grupacije Carlsberg u 2009., kazao je direktor proizvodnje Vlado Sobota.
Pogledaj originalni članak

Carlsberg Croatia dobitnik je priznanja Zlatna kuna Županijske komore HGK. Koprivničkoj pivovari Zlatna kuna dodijeljena je na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica u kategoriji najuspješnijih velikih trgovačkih društava u županiji u 2009., priopćili su iz te kompanije. 

- Prošla godina bila je za našu kompaniju, kao i za većinu drugih kompanija, godina izazova, ali ujedno i snažnog investiranja. Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj pivovare investirao 170 milijuna kuna, što je druga po veličini investicija grupacije Carlsberg u 2009. - kazao je Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia, istaknuvši da se u lanjskoj godini kompanija još snažnije fokusirala na potrošače i kupce te na jači angažman u lokalnoj zajednici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.