Karijera

Marijana Prpić i Hrvoje Cvitković nova su pojačanja u Badelu 1862

Foto: Igor Kralj
Marijana Prpić i Hrvoje Cvitković nova su pojačanja u Badelu 1862
29.03.2011.
u 10:47
Marijana Prpić nova je direktorica marketinga i inovacija u Badelu 1862, a Hrvoje Cvitković novi direktor poslovne funkcije Nabava i logistika
Pogledaj originalni članak

Marijana Prpić nova je direktorica marketinga i inovacija u Badelu 1862, a Hrvoje Cvitković novi direktor poslovne funkcije Nabava i logistika.

Marijana Prpić diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a profesionalnu karijeru započela je u sportskom marketingu na organizaciji međunarodnih teniskih turnira. Od 1999. godine radi u marketingu Hrvatskog telekoma, da bi u svibnju 2005. prešla u T-Com na mjesto direktora sektora za strategiju branda i oglašavanje. Sudjelovala je u međunarodnom komunikacijskom odboru Deutsche Telekoma te bila zadužena za projekt rebrandinga i uvođenja T-Mobilea u Hrvatsku. Prošle je godine osnovala tvrtku Honestas Advisory za konzalting iz područja marketinga i menadžmenta, gdje se bavi vođenjem projekata te organiziranjem treninga iz područja osobnog razvoja, marketinga i menadžmenta.

Hrvoje Cvitković u Badel 1862 dolazi s mjesta Key Account Managera u Krašu gdje je 1994. godine i započeo svoju profesionalnu karijeru. Od 2003. do 2011. u Krašu je bio zadužen za prodaju na hrvatskom tržištu na poziciji direktora Službe domaće prodaje, a u svojoj je karijeri završio brojne edukacije i usavršavanja iz područja nabave i prodaje od kojih se izdvaja Akademija prodajnog rukovođenja – Mercuri International.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.