STARTUP WEEKEND

Na ZŠEM-u se natjecali mladi poduzetnici

Foto: ZŠEM
Na ZŠEM-u se natjecali mladi poduzetnici
18.11.2013.
u 13:57
Pobjednicima je proglašen tim WIVU s poslovnim planom za novu društvenu mrežu na kojoj će se isticati kreativnost članova, "Kreativnu aplikaciju"
Pogledaj originalni članak

Početak globalnog tjedna poduzetništva obilježen je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa 4. po redu Startup Weekendom. Među mladim poduzetnicima koji su predstavljali svoje aplikacije, pobjednicima je proglašen tim WIVU koji je razvio poslovni plan za novu društvenu mrežu na kojoj će se isticati kreativnost članova, "Kreativnu aplikaciju".

Njihova aplikacija nudi mogućnost anonimnim fotografima, slikarima, dizajnerima i ostalim zainteresiranim sudionicima da pokažu svoja djela. U timu sudjeluje miješana ekipa iz Slovenije i Hrvatske.  

- Jako sam ponosan što sam vodio uspješan tim koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti, predanom radu i razmjeni mišljenja osvojio prvo mjesto na ovogodišnjem Startup Weekendu Zagreb. Vjerujem kako ćemo uspjeti "Kreativnu aplikaciju" lansirati na tržište i osvojiti zanimanje online kreativaca - istaknuo je voditelj tima Matija Goljar.

Drugo mjesto odnio je projekt SigRes koji se temeljio na tehničkim inovacijama, dok je treće mjesto pripalo ideji Go Do Croatia; web stranici koja povezuje zanimljivosti koje turisti mogu vidjeti, isprobati i doživjeti kad posjete Hrvatsku.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.