PROMO

Regionalni dani EU fondova u Drnišu

Regionalni dani EU fondova u Drnišu
Regionalni dani EU fondova u Drnišu
06.02.2020.
u 11:14
“Regionalni dani EU fondova” održat će se 26. veljače 2020. u Velikoj gradskoj vijećnici (Trg Kralja Tomislava 1, Drniš), s početkom u 10:00 sati.
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Drnišom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Josip Begonja, gradonačelnik Drniša, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativno-edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Drniša  kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će Goran Zečić iz CORE CONSULTING predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Regionalni dani EU fondova u Drnišu

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje. 

Fill out my online form.
Pogledajte na vecernji.hr