niskoenergetska kuća

Saznajte sve o niskoenergetskoj gradnji

Foto: Thinkstock
Saznajte sve o niskoenergetskoj gradnji
15.11.2012.
u 13:29
24 sata su objavila članak o svim potrebnim informacijama koje bi vam mogle biti korisne ako imate interes te se i sami želite upustiti u zelenu gradnju
Pogledaj originalni članak

U sklopu projekta "Niskoenergetska kuća A-Ž powered by Ytong" u kojem se gradi niskoenergetska obiteljska kuća u Zagrebu, 24 sata su objavila članak o svim potrebnim informacijama ako imate interes te se i sami želite upustiti u zelenu gradnju.

Prvi korak: Pratite aktualnosti s gradilišta i vijesti iz područja energetske učinkovitosti

24 sata su sav sadržaj na tu temu objavila na web-stranici http://www.24sata.hr/niskoenergetska-kuca/, a ako imate iskustva i pitanja, pišite na nek@2sata.hr. Tjedno objavljuju tri nova članka o energetskoj gradnji, a svake nedjelje u novinama 24 sata i u 13.30 sati na 24sata TV-u možete pogledati reportažu o tome.

Drugi korak: Koristite znanja stručnjaka i stupite s njima u izravan kontakt

24 sata su u projekt uključila stručnjake iz gotovo svih područja niskoenergetske gradnje te možete iskoristiti priliku da ispunite formular i pitate što vas zanima. Ako trebate vidjeti što sve gradnja niskoenergetske kuće podrazumijeva, iskoristite Plan gradnje 24 sata, a značenje stručnih termina možete provjeriti u Pojmovniku.

Treći korak: Računajte uz pomoć alata

24 sata u svoju internetsku stranicu integrirala su brojne alate koji će vam, primjerice, olakšati da samostalno procijenite koliko metara kuće trebate kupiti i ostale procjene koje su vam potrebne.

Četvrti korak: Uz pomoć web-aplikacije istražite svaku prostoriju kuće

Pomoću interaktivne web-aplikacije možete jednostavno doći do svih dosad objavljenih vijesti i reportaža o tom projektu, a prikazan je i vjerni 3D model kuće koja se gradi.

Peti korak: Postanite kolumnist 24 sata

Ako ste sami sagradili niskoenergetsku kuću ili vas iznimno zanima tema energetske učinkovitosti, možete 24 sata poslati osvrt na neke teme, a objavit će najbolje i najkvalitetnije članke.

>> Prof. Mišćević: Ima benefita za one koji se odlučuju za zelenu gradnju

"Niskoenergetska kuća A-Ž powered by Ytong" projekt je 24 sata u kojem možete pratiti sve faze gradnje niskoenergetske obiteljske kuće.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.