šire se na krku

Valamar za 23,2 mil. € kupio Hotele Baška

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Valamar za 23,2 mil. € kupio Hotele Baška
12.06.2015.
u 16:30
Valamar stječe većinski udio u tri društva, koja drže oko 84% dionica Hotela Baška, a cijeli posao bit će okončan do kraja lipnja
Pogledaj originalni članak

Šuškalo se dulje, prije nekoliko tjedana se najavljivalo, a prekjučer sklopljenim ugovorima Valamar Riviera napokon i postaje većinski vlasnik Hotela Baška s Krka.

Valamar sa 23,2 milijuna eura (nešto manje od najavljenih 24,1 mil.) stječe većinski udio u tri društva (Baškaturist, Mirta Bašćanska i Vala Bašćanska), koja drže gotovo 84% dionica Hotela Baška. Zaključenje transakcije očekuje se u lipnju.

"Baška je jedna od najatraktivnijih i najkvalitetnijih destinacija na Kvarneru. Zaposlenici Hotela Baška odlično su vodili kompaniju i siguran sam da će nastaviti uspješno razvijati Bašku i zajedno s Valamarom. Jedna od ključnih idućih aktivnosti je razrada ulaganja", najavljuje predsjednik uprave Valamar Riviere Željko Kukurin. Hoteli Baška imaju tri hotela i kampove sa 3000 mjesta.

>>Valamar za 24 milijuna eura kupuje Hotele Baška

>>Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen vodećim poslovni hotel u RH

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.