Financijski savjetnik

Vođenje studentskog računa – besplatno prvih 12 mjeseci

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Vođenje studentskog računa – besplatno prvih 12 mjeseci
03.09.2014.
u 09:54
Student Lepeza uključuje kunski i devizni račun, žiroračun za uplate preko Student-servisa, karticu s odgodom plaćanja, internetsko i mobilno bankarstvo, putno osiguranje u inozemstvu, pomoć na cesti, popuste
Pogledaj originalni članak

P: Nedavno sam upisao fakultet i planiram potražiti prvi studentski posao. Koji račun trebam otvoriti za primanje honorara i mogu li pratiti uplate i troškove putem mobitela te uz koju naknadu?

O: Student Lepeza Zagrebačke banke prilagođena je svim redovitim i izvanrednim studentima i njihovim potrebama te uključuje kunske i devizne račune, karticu s odgodom plaćanja, internetsko i mobilno bankarstvo, putno osiguranje u inozemstvu, pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu, popuste i ostale pogodnosti. Trenutačno je aktualna posebna ponuda – Student Lepeza je besplatna prvih 12 mjeseci za sve nove korisnike.

U Lepezu je uključen i kunski žiroračun koji je potreban za uplate honorara za poslove preko Student servisa. Uz njega dobivate Visa Electron karticu kojom možete plaćati na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu te na internetu.Dodatno, uz Student Lepezu možete podizati gotovinu Maestro i Visa Electron karticama kunskog žiroračuna na 19.000 bankomata Grupe UniCredit u 16 europskih zemalja bez naknade. U sklopu paketa možete zatražiti i ugovaranje kartice s odgodom plaćanja, MasterCard Student kartice. Njome možete plaćati u Hrvatskoj, u inozemstvu i na internetu ili kupovati na rate.Uz mobilno bankarstvo m-zaba, internetsko bankarstvo e-zaba s Financijskim planerom i SMS obavijestima o stanju računa jednostavno se brinuti o vlastitim financijama i pratiti potrošnju, plaćati račune ili ugovoriti štednju, zatražiti sastanak u poslovnici s bankarom ili dobiti odgovore na dodatna pitanja putem e-poslovnice, prve internetske poslovnice u Hrvatskoj.Jedna od prednosti Student Lepeze pokazat će se na putovanjima: u paketu dobivate pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu te putno osiguranje u inozemstvu. Dogodi li se nezgoda na putovanju, dovoljan je jedan telefonski poziv Mondial Assistanceu i dobivate organizaciju hitnog popravka na mjestu događaja ili vuču vozila, a putno osiguranje u inozemstvu pokriva medicinske troškove i rješava moguće komplikacije.Kako bi vam dodatno olakšala početke financijskog poslovanja, Zagrebačka banka kreirala je Financijski priručnik za studente u kojem možete saznati čemu služe sve te kartice i kako ih sigurno koristiti, što je financijska odgovornost, kako štedjeti i ostale zanimljive informacije. Priručnik možete besplatno preuzeti na www.zaba.hr. Sve dodatne informacije o Student Lepezi, osim na internetu, možete dobiti i u vama najbližoj poslovnici.

>> I umirovljenicima kredit s otplatom do 84. godine

Pogledajte na vecernji.hr