Amy Winehouse i Pete Doherty snimili duet

Foto: import
Amy Winehouse i Pete Doherty snimili duet
16.10.2007.
u 18:54
Pogledaj originalni članak

Amy Winehouse i Pete Doherty upravo su završili snimanje zajedničkog singla kojeg mnogi već nazivaju duetom stoljeća. U najnovijoj pjesmi osim glasovnim mogućnosti, Amy prezentira i svoje umijeće sviranja gitare. Peteov kolega iz Babyshamblesa kaže kako se radi o ska pjesmi te da Amy pjeva bolje od Jamesa Browna.

Osim talenta za glazbu, Pete i Amy imaju još puno toga zajedničkog jer su oboje bili liječeni od teške ovisnosti o drogi i alkoholu.

Nakon legendarnih dueta s Eltonom Johnom, Mary J Blige i Arethom Franklin, i George Michael priprema se na snimanje zajedničkog singla s Amy Winehouse.

Poznati pjevač kaže da je već napisao pjesmu za Amy i nada se da će joj se svidjeti. George koji je i sam imao problema s drogom i alkoholom, smatra da je Amy najbolji ženski vokal kojeg je ikad čuo.

"Želim joj uspjeh i u budućnosti, znam da se može ponovno izboriti za svoj status u medijima. Ona je fantastičan talent i svi ju trebamo poduprijeti", misli George.

Duet s Amy možda će i njemu pomoći u povratku na scenu jer posljednjih godina u medijima je više prisutan kroz seksualne skandale nego kroz svoju glazbu.

(A.Be.)

Pogledajte na vecernji.hr