Amy Winehouse poludjela i demolirala hotelsku sobu uoči dodjele MTV nagrada

Foto: import
Amy Winehouse poludjela i demolirala hotelsku sobu uoči dodjele MTV nagrada
05.11.2007.
u 14:09
Pogledaj originalni članak

Iako se na dodjeli MTV nagrada u Münchenu činilo kako je barem djelomično prisebna, na površinu su isplivali novi detalji o ponašanju Amy Winehouse uoči same dodjele. Nekoliko sati prije početka ceremonije, u svojoj je hotelskoj sobi doslovno pobjesnjela bacivši tanjur sa špagetima o zid.

Snoop Dog koji je vodio dodjelu došao ju je posjetiti netom prije nemilog događaja i nemalo se iznenadio prizorom kojeg je vidio.

"Snoop i cijeli menadžment Amy Winehouse stajali su na vratima sobe i nisu mogli ništa učiniti. Jednostavno su ju gledali kako urla i baca tanjur o zid. Zatim je počela udarati po zidovima i bacati sve što joj se našlo na putu; stol, stolice, čaše...Snoop je samo stajao, usta su mu bila otvorena, bio je zaprepašten. Nitko nije mogao vjerovati u ono što vidi", tvrdi jedan od očevidaca.

Šteta koju je Amy prouzročila iznosi više tisuća eura, a njezin menadžment i dalje ne zna što ju je toliko razbjesnjelo. Amy je kasnije ipak uspjela izvesti svoj hit "Back In Black" no svima je bila jasno kako jedva stoji na nogama i nitko se u tom trenutku ne bi iznenadio da se, kojim slučajem, srušila na pod.

Iako se liječila od ovisnosti, Amy je i u Münchenu bila pod velikim utjecajem alkohola, a vjerojatno i droge.

(A.Be.)

Pogledajte na vecernji.hr