VIP jazz klub

Brojni ljubitelji jazza pohrlili na otvaranje Kokanovićeva kluba

Foto: martina popovcic/pixsell
Brojni ljubitelji jazza pohrlili na otvaranje Kokanovićeva kluba
16.12.2011.
u 10:32
Na stotine uzvanika natiskalo se sinoć u nevelik prostor novog jazz-kluba koji je ispod zagrebačke Gradske kavane otvorio kulturtreger Dražen Kokanović. Na otvaranju je svirao Big band pod ravnanjem Saše Nestorovića.
Pogledaj originalni članak

Dugo je sanjao, ali je ipak dosanjao jazz-klub u samom središtu Zagreba. Ispod Gradske kavane, u prostoru koji je nekad bio kockarnica, ali i koncertna dvorana, zagrebački kulturtreger slavonskih korijena Dražen Kokanović konačno je otvorio Vip jazz klub. I nije čudno da je u podosta mračnom prostoru u kojem pušenje nije dopušteno okupio brojne poklonike jazza, glazbe i kulture u rasponu od Nataše Janjić i Nine Violić do Jasena Mesića i Milana Bandića, ali i Stjepana Hausera i Ibrice Jusića.

Uzvanike je zabavljao Big band koji je za ovu priliku sastavio Saša Nestorović, piće je bilo besplatno (izvrstan beljski merlot), a druženje se unatoč gužvi povremeno selilo i na Trg bana Jelačića, gdje se moglo pušiti do milje volje. Pravu kvalitetu novoga koncertnog prostora trebati će ipak provjeriti na prvim redovnim klupskim koncertima, kada će gužva biti manja i kada će jednostavno unutarnje uređenje više doći do izražaja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
domagistar
11:23 16.12.2011.

Od gange do jazz-a , čestitaam M...Bandiću, samo još da mi vrati novac za uzurpirano zemljište, pa bi mogao napisati i gospodine Bandiću.

KO
koinsky
11:50 16.12.2011.

bandic ne slusa jazz nego dzez bolan!