Fotografije

Fotoklub Split poziva na izložbu "Hvala ti, Gorane!"

Foto: arhiva VL
Fotoklub Split poziva na izložbu "Hvala ti, Gorane!"
08.07.2011.
u 14:18
Izloženih 90 fotografija prikazuje atmosferu u Splitu na dan Goranove pobjede i doček Gorana Ivaniševiće s finalom na splitskoj rivi – što možemo nazvati najspektakularnijim događajem u Splitu u proteklom desetljeću
Pogledaj originalni članak

Povodom 10 godina od Ivaniševićeve pobjede na Wimbledonu i njegova spektakularnog dočeka u Splitu, Fotoklub Split u subotu 9. srpnja (u 20 sati) u svojoj galeriji fotografija ponovno otvara do sada najposjećeniju izložbu fotografija iz 2001. "Hvala ti, Gorane!", ovaj put pod nazivom "Hvala ti, Gorane! – 10 godina poslije". O izložbi će na otvaranju govoriti sportski novinar Davor Burazin koji je te godine za Sportske novosti pratio Goranov put do finalne pobjede.

Izloženih 90 fotografija prikazuje atmosferu u Splitu na dan Goranove pobjede i doček Gorana Ivaniševiće s finalom na splitskoj rivi – što možemo nazvati najspektakularnijim događajem u Splitu u proteklom desetljeću. Izložba će biti otvorena do 16. srpnja 2011.

Autori fotografija na izložbi: Vojko Bašić, Saša Burić, Ante Čizmić, Tom Dubravec, Stanko Karaman, Feđa Klarić, Mirko Matijaš, Branko Ostojić, Joško Ponoš, Jakov Prkić, Joško Šupić, Ante Verzotti, Nikola Vilić, Božo Vukičević.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.