Promo

Interliber - 33. međunarodni sajam knjiga i učila

Foto: ZV
interliber (1)
Foto: ZV
interliber (1)
Foto: ZV
interliber (1)
VL
Autor
PR Članak
08.11.2010.
u 11:28
Interliber se održava na Zagrebačkom velesajmu, a ulaz je besplatan
Pogledaj originalni članak

Studeni je mjesec koji ljubitelji lijepe knjige i svi oni koji su vezani uz knjigu s nestrpljenjem očekuju.

Ovogodišnji se 33. INTERLIBER održava od pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Predstavit će se više od 250 izlagača iz: Austrije, Bosne i Hercegovine, Irana,  Njemačke, SAD-a, Srbije, Velike Britanije i Sjeverne Irske i Hrvatske.

Svakodnevne manifestacije obilježit će bogata ponuda književnog opusa različitih autora. Već tradicionalno riječ je o predstavljanju novih naslova, okruglim stolovima, neposrednim razgovorima s autorima, književnim radionicama, susretima izdavača, knjižara i knjižničara.

Svakih 30 minuta na pozornici paviljona 6 izmjenjivat će se atraktivna događanja, na kojima će između ostalog autori uz predstavljanje i potpisivati svoje nove knjige. Cjelokupni pregled dođanja

Svi najvažniji domaći nakladnici predstaviti će bogat program novih izdanja s  najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjiga. Raspored događanja na štandovima izlagača

Tijekom pet dana sajma pripremaju se edukativni i zabavni sadržaji, a na radost najmlađih posjetitelja, novost ovogodišnjeg sajma jest DJEČJI KNJIŽEVNI KUTAK u kojem djecu očekuju multimedijska i matematička igraonica, pričaonica te brojna druga događanja za najmlađe.

Djecu, mame i tate zasigurno će privući Izložba stotinu starih slikovnica, od kojih neke datiraju čak iz 19.stoljeća te posebno slikovnice vrlo neobičnih oblika.

Na ovom najvažnijem prazniku knjige očekujemo oko 80.000 posjetitelja, poslovnih partnera i ljubitelja dobre knjige, koji mogu uživati u:

  • Kupovini knjiga po sajamskim cijenama
  • Brojnim nagradnim igrama
  • proglašenju najboljeg neobjavljenog romana (u suradnji s V.B.Z.om),  
  • proglašenju najboljeg književnog djela u 2010. godini

Mjesto održavanja: paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma

Radno vrijeme sajma : od 10 do 19 sati, a petak i subota do 21 sat

Vidimo se na INTERLIBERU od 10. do 14. studenog 2010.

Ulaz besplatan!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr