SC

Javite se na natječaj za ovogodišnji Velesajam kulture

Foto: arhiva\"
Javite se na natječaj za ovogodišnji Velesajam kulture
06.11.2011.
u 19:18
Cilj je i dalje raznovrsnim i bogatim kulturnim programom, promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području umjetnosti od likovnjaka do hodača na žeravici
Pogledaj originalni članak

Velesajam kulture, tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra, održat ce se osmi put od 15.do 18. prosinca. Rok za prijavu je 20. studeni u ponoć.

 Cilj je i dalje raznovrsnim i bogatim kulturnim programom, promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području umjetnosti - kazalište, performans, ples, film, književnost, likovna i glazbena umjetnost, dizajn - ali i razlicite vjestine i znanja. Zbog toga organizatori manifestacije pozivaju kreativce, likovnjake, glazbenike, performere, dizajnere, filmaše, kazalištarce, imitatore, fotografe, ekstremente peglače, cirkusante, žonglere, hodače po žeravici te skakače da se prijave na natječaj.

Potrebno je poslati ideju - koncept, snimku ili završeni rad (ili postojeće projekte) poštom na adresu SC/ Ured kulture - 8, Velesajam kulture, Savska 25 ili e-mailom na kultura@sczg.hr. Dodatne informacije mogu se dobiti na borj 01 4593 522 ili 01 4593 603.

 

 

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.