Uskoro

Lutka Mire Gavrana nakon New Yorka stiže u KD Lisinski

Foto: arhiva VL
Lutka Mire Gavrana nakon New Yorka stiže u KD Lisinski
23.09.2012.
u 13:02
Svojim prostodušnim pogledom, lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema ženama, te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola.
Pogledaj originalni članak

“Lutka” je priča o muškarcu kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka pa počinje živjeti sa ženom lutkom koja je najsavršeniji android. Lutku je konstruirala znanstvenica nedugo nakon svoga bračnog brodoloma pa je u nju prenijela svoj kritički pogled na muškarce. Kroz humorne situacije, svojim prostodušnim pogledom, lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema ženama, te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola. 

To je priča komedije Lutka Mire Gavrana koja je svjetsku praizvedbu na engleskom jeziku imala u lipnju u New Yorku, dok je hrvatska premijera najavljena za 12. listopada u 20 sati u maloj dvorani Lisinski u Zagrebu.

U glavnim ulogama su ulogama: Doris Pinčić i Robert Kurbaša. Predstavu je režirala  Mladena Gavran, scenu i kostime kreirala  Jasmina Pacek, a glazbu je skladao Elvis Stanić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.