ima globalnu popularnost

Na Sea Dance in Exile stiže Alok, jedna od vodećih zvijezda elektronske glazbe

Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS
Rock in Rio music festival in Rio de Janeiro
Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS
Rock in Rio music festival in Rio de Janeiro
Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS
Rock in Rio music festival in Rio de Janeiro
02.08.2023.
u 09:32
Neke od najupečatljivijih tema koje je napravio su singl "Deep Down" i remiks teme iz Netflixove serije "Squid Game"
Pogledaj originalni članak

Jedna od vodećih globalnih zvijezda elektronske glazbe i najutjecajnije brazilsko ime današnjice Alok stiže na specijalno izdanje Sea Dance in Exile koje će se od 17. do 19. kolovoza održati u Diamond Clubu u Malinskoj na otoku Krku. Slavni DJ Mag brazilskog je producenta i DJ-a prije par sezona postavio na 4. mjesto najboljih elektronskih izvođača na svijetu i tu poziciju, ispred imena kao što su Armin van Buuren, Afrojack i Steve Aoki, drži i danas.

Njegovu globalnu popularnost potvrđuju i brojke s društvenih mreža na kojima Aloka prati više od 50 milijuna ljudi, što znači da na otok Krk stiže drugi najpraćeniji DJ na svijetu. Glazbeni vrhunac ljeta na sjevernom Jadranu u tri noći će, uz Aloka, kreirati francuski hitmaker Willy William i house velemajstor Fedde Le Grand, a domaću i regionalnu podršku dat će Vanillaz, Yakka, Mika Vale, Lady Lee, Vitto, Vanjanja, Ryu & Dante te Dominik.

VEZANI ČLANCI:

Neke od najupečatljivijih tema koje je napravio su singl "Deep Down" i remiks teme iz Netflixove serije "Squid Game". Kako je i sam rekao, tema iz ove serije mu se uvukla u uši, i nije htjela van, pa je odlučio od nje napraviti klupsku himnu uz koju će svi plesati. Jedan od vodećih medija s polja glazbe i tehnologije MusicTech predstavlja ga kao umjetnika koji ispisuje nova pravila dance glazbe, producenta koji je pozlatio hitove iz opusa najvećih zvijezda od Dua Lipe do The Rolling Stonesa. Premijerno je nastupio i na karnevalu u São Paulu 2020. pred milijun ljudi, a za doček 2023. ponovo je stao ispred više od milijun fanova u Brazilu na najvećoj novogodišnjoj zabavi ikada.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.