Prvaci varijetea

U prodaji ulaznice za provokativni cabaret Red Room

Foto: arhiva VL
U prodaji ulaznice za provokativni cabaret Red Room
06.04.2011.
u 14:00
Riječ je o dvosatnom programu u kojem devetero vrsnih performera na, oko i iznad dviju pozornica Crvene sobe (za tu prigodu posebno transformiranog tvorničkog pogona Jedinstvo na savskom nasipu) izvode cirkusko-burlesknu igru
Pogledaj originalni članak

Provokativni cabaret Red Room s prvacima varijetea Australije, Europe i SAD-a, za čiju se zagrebačku praizvedbu u studenom tražila ulaznica više, ponovno stiže pred domaću publiku. Ulaznice za nove izvedbe (ovaj put čak tri, od 6. do 8. svibnja) upravo su puštene u prodaju, a cijene su im 100 kuna za običnu i 130 kuna za VIP ulaznicu. Mogu se kupiti u u CD-shopu Dancing Bear u Gundulićevoj 7, ili do 24. travnja rezervirati na web stranicama www.cirkus.hr.

No, zagrijavanje za dvosatni program u kojem devetero vrsnih performera na, oko i iznad dviju pozornica Crvene sobe (za tu prigodu posebno transformiranog tvorničkog pogona Jedinstvo na savskom nasipu) mame zavodljivom cirkusko-burlesknom igrom, počinje već ove srijede, mjesec dana prije održavanja cabareta. U sklopu termina Cirkuska srijeda u kinu Grič prikazuje se snimka predstave „Inside Out“ vodeće švedske novocirkuske kompanije Cirkus Cirkör, u kojoj jednu od glavnih uloga tumači i Angela Wand, članica Big Ass Barbequea, dua klaunskih hostesa koje u Red Roomu izvrgavaju ruglu kult tijela zapadne civilizacije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.