JOŠ JEDAN

Uskoro novi dokumentarac o kralju popa Michaelu Jacksonu

Foto: (pixell)
Uskoro novi dokumentarac o kralju popa Michaelu Jacksonu
18.03.2010.
u 15:15
Slavni se odlično prodaju, a njihovi leševi još bolje. Na tom je poučku Kanađanin Ian Halperin izgradio karijeru. Obogatio se knjigama o smrti Kurta Cobaina ili braku Brada Pitta i Angeline Jolie.
Pogledaj originalni članak

Slavni se odlično prodaju, a njihovi leševi još bolje. Na tom je poučku Kanađanin Ian Halperin izgradio karijeru. Obogatio se knjigama o smrti Kurta Cobaina ili braku Brada Pitta i Angeline Jolie, a sada ima novu unosnu temu: pokojnog Michaela Jacksona. Halperin je bio jedan od posljednjih novinara s kojima je Jackson razgovarao. U nekoliko navrata ugostio ga je na svojem Neverlandu, gdje se pripremao za velik povratak u javnost.

Halperinovi planovi bili su nešto drugačiji: pripremao je pjevačev nekrolog. Kao iskusni novinar trač-rubrika, na Jacksonu je lako prepoznao znakove propadanja. O tome je krajem 2008. napisao članak, ustvrdivši da kralju popa preostaje tek pola godine života.

Cijela obitelj Jackson oštro je demantirala vijest o pjevačevu lošem zdravstvenom stanju, no pokazalo se da je Halperin bio u pravu. Jackson je preminuo u predviđenom roku. Samo nekoliko dana poslije, Halperin je objavio knjigu “Unmasked: The Final Years of Michael Jackson”. Preko noći se našao na prvom mjestu bestselera New York Timesa. Pjevačeva obitelj ponovno je prosvjedovala, ovaj put zbog nategnutih tvrdnji kojima je knjiga obilovala, a prikazivale su pokojnika u lošem svjetlu. Halperin sada najavljuje dokumentarac o posljednjim danima kralja popa, koji će biti premijerno prikazan već idućeg mjeseca. Film bi trebao otkriti što se “zaista” dogodilo Jacksonu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.