Ribnjak

Zagrebački rokeri daruju koncert Zagrebu i Zagrepčanima

Foto: arhiva VL
Zagrebački rokeri daruju koncert Zagrebu i Zagrepčanima
29.06.2010.
u 13:31
Koncertom završava ljetna sezona na Ribnjaku, ali je on i svojevrsna najava jesenskih programa kada će se jednom mjesečno održavati nekadašnji plesnjaci – čage, uz legende zagrebačkog rock ‘n’ rolla.
Pogledaj originalni članak

Centar mladih Ribnjak i udruga Total Rock World pozivaju vas na veliki  koncert, koji je ujedno završna priredba ljetne sezone na Ribnjaku, ali i svojevrsna najava jesenskih programa na Ribnjaku, u okviru kojih će se jednom mjesečno održavati nekadašnji plesnjaci – čage, uz legende zagrebačkog rock ‘n’ rolla.

Koncert će se održati u petak, 16. srpnja (od 18 sati), a zamišljen je kao susret generacija. Prvi nastupaju  novi, mladi rock-bandovi, a od 20 sati legende zagrebačkog rock and rolla – Walter Neugebauer & Cadillac, Srđan Jug i Boris Barba Babarović (na slici) koji je sa svojim Crvenim koraljima godinama nastupao baš na Ribnjaku - na čagama. Program će se održati na ljetnoj pozornici u parku Ribnjak i bit će glazbena poslastica za sve ljubitelje rock and rolla u glazbenom i plesnom obliku, a održava se pod motom: Zagrebački rockeri Zagrebu i Zagrepčanima.

Ulaz je besplatan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.