Evo odgovora

5 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku

Foto: Thinkstock
5 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku
31.03.2015.
u 21:00
Naši liječnici savjetuju kako čuvati zdravlje, liječiti se, olakšati tegobe... Posjetite internetsku stranicu ordinacije i postavite pitanje liječnicima: www.ordinacija.hr/halo-doktore
Pogledaj originalni članak

Skraćuje li obrezivanje dužinu penisa? Može li upaljen mjehur dovesti do erektilne disfunkcije?

Na portalu Ordinacija.hr objavili su pet najčešćih pitanja koja su čitatelji tog portala postavljali liječnicima o tegobama s penisom.

Ako i vas muči neki sličan problem, a niste pronašli odgovor među već objavljenim pitanjima, svoje pitanje možete postaviti u rubrici Halo, doktore!

Problem s fimozom kod odraslih i zakrivljen penis

Vaše pitanje: Pozdrav, Imam 25 godina i veliki problem s fimozom kod odraslih, kao i sa zakrivljenošću penisa od oko 45 stupnjeva. Težak oblik fimoze i tako mi je otvor na kožici oko deset milimetara. Odlučio bih se na estetski zahvat, ali imam dosta nepoznanica u vezi toga. Zanimaju me posljedice: za zdravlje penisa, koliko traje operacija, koliko traje oporavak i cijena?

Odgovara Neven Kapun, dr. med., spec. urologije, Specijalistička urološka ordinacija Neven Kapun

Obrezivanje možete izvršiti kod nas. Zahvat traje oko 30 minuta. Radi se u lokalnoj anesteziji. Nakon zahvata savjetujemo 2 dana strogog mirovanja, sedam dana bolovanja. Cijena zahvata kod nas je 1600 kn. U toj cijeni je i kontrola. Ukrivljeni testis može otežavati odnose pa o tome ovisi je li potreban operativni zahvat ili ne. Prije obrezivanja Vam savjetujem da obavite urološki pregled.

Cijeli članak i ostala 4 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku pročitajte na portalu Ordinacija.hr

>>'Rastu mi dlake po licu. Što da radim?'

>>'Nos mi krvari jednom dnevno. Imam li razloga za brigu?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
22:30 31.03.2015.

Ja bi samo pito dotura, jel ja baš moram oprat svog malog svaki tjedan? Žena kaže- jozo ajd ga operi bar dvaput tjedno, al ja mislim- pa nisam kopa zemlju s njim, čist je on.... ;-))

DU
Deleted user
07:27 01.04.2015.

Mi se malo šalimo draga Lana, ali stvarno- ne valja uvijek slušati liječnike... uvijek se sjetim onog našeg filma " kraljica noći" o osječkom dečku kojeg su pregledavali liječnici, pripremili ga za operaciju, a on pobjegao toj noćnoj dami... nakon zanimljive noći s njom izašao je centriran i zdrav ko dren, moš mislit što mu je trebalo, doktor sigurno ne :-)) ... ajde, lijep pozdrav svima...

ZA
zambezi
19:24 01.04.2015.

Necu ja doktoru postavit ni jedno pitanje! Ne zanima me ak on ima problema!