Ostavite za kasnije

7 stvari koje nikada ne biste trebali raditi prije seksa

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Shuttershock
depiliranje
Foto: Thinkstock
Alergija
Foto: Shutterstock
Vino
Foto: screenshot/facebook
Luk
Foto: Shutterstock
Začini
Foto: pixabay
bol u trbuhu
Foto: Thinkstock
energetska pića
27.01.2018.
u 18:05
Pogledaj originalni članak

Kada znate da ćete voditi ljubav s partnerom, odnosno partnericom, postoje stvari koje ćete prije toga napraviti. Međutim, postoje stvari koje ne biste trebali raditi prije seksa ako kasnije ne želite imati problema zbog toga.

Ne depilirajte se prije seksa – Bolje to učinite dan ranije. Nakon depilacije koža je osjetljiva i podložna infekcijama, a tijekom seksa je možete iziritirati.

Ne uzimajte antihistaminike – Lijekovi za ublažavanje alergija ne preporučuju se koristiti prije nego se upustite u seksualni odnos jer mogu isušiti i vaše intimne dijelove, pogotovo kada su žene u pitanju.

Nemojte popiti cijelu bocu vina – Dok se čaša ili dvije preporučuju, cijela boca vina previše će vas opustiti. Muškarcima će zbog toga predugo trebati da ejakuliraju dok se žene neće moći dovoljno uzbuditi da bi postigle orgazam.

Ne jedite ništa oporo – Češnjak, luk i šparoge može prouzročiti 'čudne' mirise u vašim intimnim dijelovima. Također, izbjegavajte grah, brokulu, cvjetaču, kelj i ostalo povrće koje izaziva nadutost jer ne želite sigurno ispuštati plinove tijekom seksa.

Ne jedite ljuto – Kao i češnjak i luk, i ljuta hrana može utjecati na stanje u vašim intimnim dijelovima. Osim toga, ako ste je pripremali rukama, a niste ih dovoljno dobro oprali možete napraviti velike probleme osobi s kojom ste se našli u ljubavnom klinču.

Ne prejedajte se – Osjećat ćete se umorno i tromo i seks vam sigurno neće biti nešto što biste u tom trenutku željeli.

Ostavite energetska pića – Iako vam se čini da će vam podići energiju, bit ćete na trenutak hiperaktivni, a kada razina šećera padne, osjećat ćete se puno umornije nego što ste prije bili.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

80
8.000 eura, 8.000 eura!
20:06 27.01.2018.

Čitati Večernjak😂

PR
prajdali100
20:43 27.01.2018.

Nemoj gledati HRT.

ME
Metuzalem
22:34 27.01.2018.

Jest grah