Pogledajte kuću

Airbnb za ljubitelje Harryja Pottera: 'Da barem mogu biti sobarica i živjeti tamo'

Foto: instagram
Airbnb za ljubitelje Harryja Pottera: 'Da barem mogu biti sobarica i živjeti tamo'
08.08.2024.
u 13:30
Jedna obožavateljica Harryja Pottera zadivila je ostale ljubitelje filma pokazujući nevjerojatan Airbnb tematski uređen kao popularni filmovi.
Pogledaj originalni članak

Obožavatelji Harryja Pottera već mogu posjetiti Warner Bros. Harry Potter Studio Tour u Londonu, kao i The Wizarding World of Harry Potter u Universal Studios u SAD-u, kako bi se osjećali kao da su u filmovima, piše Mirror. Influencerica Melissa Maddock na svom je Instagramu otkrila Airbnb u kojem će poželjeti odsjesti svi ljubitelji filma. Jedina kvaka je da ćete morati putovati na Floridu da biste ga vidjeti. Video, podijeljen na Melissinom Instagramu, počinje s njom koja pozira ispred Airbnba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Maddock (@melmadawg)

 

Zatim pokazuje dnevni boravak koji je uređen poput Hogwartsa – s predmetima poput Mača Gryffindora i Kućnog pehara izloženima u staklenoj vitrini. Fotografije likova također krase zidove, a tu su i pravila Hogwartsa i tekstovi iz The Daily Propheta. U spavaćoj sobi je velika fotografija Dumbledorea i čak možete koristiti svoj vlastiti Pensieve. U kupaonici se nalazi velika kada i vitraji poput onih iz filmova. Dječje sobe imaju krevete sa zastavama kuća na zidovima, a na jednom krevetu čak leži igračka Šugonja. AirBnb ima naziv Muggle Manor I nalazi se u Davenportu, na Floridi.

VEZANI ČLANCI: 

Airbnb može primiti deset gostiju, tako da možete povesti veliku grupu prijatelja da to iskusite – ima četiri spavaće sobe, sedam kreveta i tri kupaonice. Noćenje stoji oko 260 eura, a prema Airbnb-u, nekretnina, koja također ima privatni bazen, jedna je od ‘najlajkanijih smještaja’ na stranici, s ocjenom 4.96/5 iz 49 različitih recenzija. Melissini fanovi svakako su bili uzbuđeni zbog toga, jer je post prikupio više od 670 tisuća lajkova. Jedna osoba je rekla: "Ovo je možda najljepše uređeni Airbnb koji sam vidjela!" Dok je druga dodala: "Voljela bih biti sobarica samo da mogu živjeti ovdje." Treća je dodala: "Pažnja za svaki detalj je nevjerojatna, sad samo treba biti usred šume i izgledati kao Hagridova koliba izvana i bilo bi izvanredno!"

Stan Carrie Bradshaw iznajmljuje se za simboličnih 23 dolara

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.