Promo

Bajan wellness odmor u bajnoj Opatiji

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
23.01.2014.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Nadmudrite ovo tmurno, kišovito siječanjsko vrijeme i uronite u svijet luksuza i prekrasnih Megabon doživljaja i usput ostvarite poneku od novogodišnjih odluka. Doživite nešto novo, pustite da vas miluje blaga mediteranska klima, zaštite se od duge, hladne zime i učinite puno za svoje zdravlje – posjet hotelu s odličnim spa i wellness centrom u centru Opatije zasigurno je najbolji način da pobijedite depresivno vrijeme i umor nakupljen tijekom prošlih mjeseci.

Posjetite jadranski gradić Opatiju, koji se ponosi dugom tradicijom turizma i spada među najjače kongresne i wellness gradove u Hrvatskoj, a posebno valja napomenuti da ćete šetajući gradom naići na najviše visokokategoriziranih hotela na jednom mjestu – jedan od njih je svakako i Hotel Bristol, u kojem s Megabonom možete odsjesti uz čak 55 % popust!

U centru Opatije, samo nekoliko minuta hoda od mora, nalazi se veličanstveni hotel Bristol izgrađen 1906. godine. Nedavno obnovljen, nastavlja s carskim sjajem što je u savršenoj simbiozi s posebnim šarmom Opatije. Zbog kombinacije mora, mediteranske klime i planina u zaleđu, Kvarnerski zaljev je omiljena turistička destinacija - ne samo za vrijeme ljetnih mjeseci, nego tijekom cijele godine.

Luksuzne sobe hotela na nezaboravnoj lokaciji, ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći i Spa & Beauty kutak opremljen fitnesom, whirlpoolom i saunom, koji vam nudi sadržaje za rekreaciju te širok izbor tretmana za ljepotu – boravak s najdražom osobom koji će Vas opustiti i preporoditi. Prepustite se ljekovitim učincima vode, masaža i blage klime uz super Megabon dvodnevnu ponudu za 2 osobe na bazi polupansiona uz neograničeno korištenje SPA&Beauty kutka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr