u slast!

Bakalar 'na crveno' s palentom

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Bakalar 'na crveno' s palentom
12.12.2014.
u 09:00
Osim omiljenog "bakalara bianco", u Dalmaciji se priprema i "na crveno".
Pogledaj originalni članak

Badnjak bez bakalara u Dalmaciji teško je zamisliv.

Osim omiljenog "bakalara bianco", priprema se i "na crveno".

SASTOJCI:

kuhani balakar, luk, malo maslinova ulja, nasjeckani češnjak, peršin, papar i sol, palenta

PRIPREMA:

1. Kuhani bakalar dodajte na popečeni luk s maslinovim uljem, kratko popecite i zalijte vodom u kojoj se kuhao bakalar.

2. Dodajte nasjeckani češnjak, peršin, papar i koncentrat rajčica ili pasiranu rajčicu..

3. Poslužite s palentom.

4. Za poseban okus može mu se na kraju dodati grožđice.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.