tko bi rekao?

Frizirala je Trumpa i otkrila nevjerojatnu tajnu o njegovoj kosi: Bilo je strašno!

Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
Foto: Reuters
Donald Trump
Foto: Reuters
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
02.02.2017.
u 10:05
Poslovnjak i multimijarder, sada i američki predsjednik bez prethodnog političkog iskustva, bori se s razbijanjem mitova o svojoj kosi.
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni, novoizabrani američki predsjednik Donald Trump, osim raznih poruka koje je u javnosti izgovarao, a koje su mnogi ocijenili neprimjerenima, u središte pozornosti dolazi i zbog svoje frizure. Je li ta njegova kosa prava ili je riječ o tupeu, toliko je aktualna tema da je i sam bogataš prije inauguracije za američkog predsjednika poručio kako mu neće smetati ako padne kiša jer će se i onda "vidjeti da je njegova kosa prava". 

Poslovnjak i milijunaš, sada i američki predsjednik bez prethodnog političkog iskustva, bori se s razbijanjem mitova o svojoj kosi. A o toj "gorućoj temi" progovorila je nedavno i frizerka koja je uljepšavala sudionike TV showa “The Apprentice”, a u kojem se pojavio i Donald Trump, piše Mirror. 

Amy Lasch (52) izjavila je da Trump nema tupe ni presađenu kosu, već je riječ o njegovoj kosi, ali jako dugoj i neodržavanoj. 

"Morala sam postaviti zrcalo pred njega i pitati mogu li popraviti taj neki pramen koji je stršao. Ništa nisam smjela, a da ga prije toga ne pitam!"

Otkrila je i kako mu je kosa bila stravično obojena. 

"Uvjerena sam da mu je netko iz obitelji bojio kosu. Supruga ili kći. Pramenovi su bili potpuno neravnomjerni obojeni i to samo gornji dijelovi kose, sve ispod bilo je netaknuto. I čini se da ga je ista osoba i šišala, kosa je bila duga i neravnomjerno odrezana. To je bilo strašno."

Otkrila je i da Trump upotrebljava jako mnogo laka za kosu kako bi mu duge vlasi, začešljane unatrag preko glave, ostale na mjestu i imale mat izgled. Ipak, unatoč svemu, Trump nije dopustio Amy da mu mijenja frizuru ni da popravlja stvari. 

"Mora biti onako kako on hoće. Ako nije tako, nastaju problemi!"

>>Na inauguraciji Donalda Trumpa nosio se nakit iz susjedstva

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

DU
Deleted user
10:44 02.02.2017.

pa jel ima nesto lose sto niste o tom covjeku napisali. ajde odmorite se i analizirajte reciimo slucajnog premijera koji prima placu a ne dolazi na posao u sabor.

DU
Deleted user
10:43 02.02.2017.

Strašna jedna istina... sad kad je počelo razotkrivanje, možemo li saznati istinu i o njegovim obrvama?!

LU
lunar777
10:20 02.02.2017.

Draga novinarko, još najmanje četiri godine ćeš gledati Trumpa kao predskednika, navikni se i prestani plakati.