Promo

Boje su radost u domu

Foto: Chromos
Boje su radost u domu
VL
Autor
PR Članak
30.07.2013.
u 11:45
Odabirom proizvoda iz Poliflor linije unutarnjih boja riješit ćete sve ove posebne zahtjeve primjene i urediti prostor prema vlastitoj zamisli.
Pogledaj originalni članak

Ličenje unutarnjih zidova jedan je od najlakših i najisplativijih «uradi sam» zadataka kojim možete potpuno transformirati svoj unutarnji prostor, dajući mu na taj način osobni pečat. Ukoliko se odvažite za ovaj zadatak, otkrit ćete kako je jednostavno koristiti kist i valjak, a Vaša prostorija zasjat će novim sjajem. Pri odabiru vrste unutarnje boje kojom ćete ličiti, najvažniji čimbenici su: namjena prostora, dubina tonova koje želite postići, vrsta podloge te specifični problemi koji su vezani za mikroklimu u prostoriji.

Odabirom proizvoda iz Poliflor linije unutarnjih boja riješit ćete sve ove posebne zahtjeve primjene i urediti prostor prema vlastitoj zamisli.

POLIFLOR

Ukoliko Vam je dosadilo buditi se u istoj sobi, obojite je, dodajte joj nijansu svoje osobnosti.

Poliflor je ekološka vodorazrjediva boja i pravi je prijatelj Vaših zidova i cijelog prostora.

Ukoliko se radi o prostoru čiji su unutarnji zidovi izloženi umjerenim opterećenjima (dnevni boravci, spavaće sobe i sl.) ili su to javni prostori koje je iz dekorativnih i higijenskih razloga potrebno češće obnavljati, Poliflor je pravi odabir. Visoke je bjeline, čime se postižu čisti tonovi u odabranim pastelnim nijansama. Za odabir nijanse posjetite jedno od prodajnih mjesta i zatražite svoj omiljeni pastelni ton prema CHROMOMIX ton karti. Jednom kada odaberete ton za svoje zidove bit ćete znatiželjni kako će oni stvarno izgledati. Igrajte se bojama i neka Vam uređenje kuće postane užitak.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr