Susjedi iz pakla

Bučni susjedi zagorčavali su mu život: Onda je smislio odličan način kako da im se osveti

Foto: Shutterstock
Bučni susjedi zagorčavali su mu život: Onda je smislio odličan način kako da im se osveti
24.09.2024.
u 14:30
Muškarac je bio uzbuđen što je postao novi vlasnik kuće, no njegova sreća nije dugo trajala
Pogledaj originalni članak

Jeste li ikada imali problema s bučnim susjedima koji su narušavali vaš mir? Ako niste, onda ste sretnici za razliku od jednog muškarca koji već četiri godine "provodi" osvetu zbog svojih bučnih susjeda. Oni su od njegovog života napravili noćnu moru, a on je došao na ideju kako da "plate" za sve, piše Mirror.

"Bio sam uzbuđen što sam postao novi vlasnik kuće. Ubrzo nakon useljenja počeo sam primjećivati moje najbliže susjede. Stalno bi priređivali zabave koje su trajale do jutarnjih sati. Njihov bi travnjak sljedeći dan bio prekriven smećem koje bi vjetar raznosio po cijelom susjedstvu", započeo je muškarac svoju priču na Redditu.

Prvo je mislio da možda organiziraju okupljanja za useljenje, pa im je dao malo vremena. "Nažalost ovo je bio samo početak", objasnio je. Tri ili četiri dana u tjednu bilo bi pretjerane buke, zbog čega je toliko često zvao policiju da je već policajce oslovljavao imenom. Unatoč podnošenju brojnih pritužbi lokalnim vlastima, problem i dalje nije bio riješen.

VEZANI ČLANCI:

Kap koja je prelila čašu bila je kada su susjedi priredili dječji rođendan koristeći ozvučenje. "Ne živim na selu, zapravo, nalazimo se u predgrađu grada i kuće su prilično blizu jedna drugoj. Da ne spominjem da dvorišta nisu ni toliko velika. Zašto bi ti ljudi trebali razglas ozvučenje?", napisao je muškarac.

Buka je bila apsolutno nepodnošljiva te se ovaj put cijela ulica žalila. Kad su policajci stigli i razgovarali s bučnim susjedima, oni su im odgovorili da ih 'baš briga'. Kako mu je bilo dosta svega, tako je muškarac upozorio svoje susjede da bi mogao poduzeti zakonske mjere, što je natjeralo lokalne vlasti da novčano kazne bučne stanovnike koji su zatim prestali sa zabavama.

VEZANI ČLANCI: 

Još uvijek osjećajući da pravda nije u potpunosti zadovoljena, muškarac se odlučio malo osvetiti. "Taj je susjed građevinski radnik i ima brutalan raspored tijekom tjedna te su vikendi njegovo vrijeme za opuštanje. Zadnje četiri godine, svake subote kosim travnjak u šest ujutro, počevši s njegove strane", objasnio je muškarac.

Priznao je i da uživa u tome. "Ponekad samo sjedim i odmaram na telefonu oko 10 minuta dok kosilica radi ispred prozora njegove spavaće sobe. Subota ujutro moje je omiljeno vrijeme u tjednu", završio je svoju priču. Korisnici Reddita stali su na stranu muškarca te su podijelili i svoje slične strategije protiv nemogućih susjeda.

"To je način na koji sam naučio svoje susjede dva vrata dalje da budu oprezni sa zabavama. Ako su imali glasnu zabavu nakon razumnog vremena, sljedeće jutro ja bih imao radnu akciju koja uključuje puno bučnog posla u dvorištu. Motorne pile i sve ostalo. Ove godine su se prilično dobro ponašali. Moje dvorište izgleda zapušteno, pretpostavljam da bih trebao kositi u razumnom vremenu, naravno", napisao je jedan korisnik.

GALERIJA: Turisti otkrili europske gradove u koje se ne isplati vraćati: Spomenuli i jedan hrvatski

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: MANUEL SILVESTRI/REUTERS/PIXSELL
Venecija
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Arno Burgi/DPA/Pixsell
Ilustracija
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

"Ahhh, inat iz predgrađa! Nadam se da režeš drvo i šmirglaš stvari. Kupi drvo i reži ga električnim alatom samo zbog buke. Onda koristi i pištolj za čavle. Ne moraš ništa graditi, samo pravi buku", zaključio je drugi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.