Gostoljubivost je forte Karina, opušteno je u mjestu i na plaži, kafićima, a tako i u restoranu. Konobarica Sanja veselo razgovara s gostima, animira ih po ovoj nesnosnoj popodnevnoj vrućini na kojoj se živa u termometru drži blizu 40 stupnjeva. Nije ni njoj lako zarađivati plaću u ovim pustinjskim uvjetima, ali to ne pokazuje.
– Ljeto je najljepše u našem Karinu, drugdje ne morate ni tražiti po obali – smije se Sanja.
U Dalmaciji se jede fino, meniji su po devet eura, od variva s janjetinom, ćevapa i krumpira, začinjenog rižota s kobasicom ili srdela i slanog krumpira. S à la carte menija naručujemo juneći odrezak Dalmacija s njokima (20 eura) i biftek u zelenom papru (22 eura), čija je cijena, uspoređujući bifteke u drugim restoranima na obali, čak i upola niža. Za pohvalu!